Kahve falında patronun kardeşini görmek

Kahve falında patronun kardeşini görmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, işlerinin bozulacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında patronun kardeşini gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakın çevrenizdeki yaşlı kimseler arasında ağır hastalık ya da ölüm olabilir.

Kahve falında patronun kardeşini görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronla kavga etmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine yorulur.

Kahve falında patronun görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patron karısını görmek savurgan bir hayat yaşayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında patronun babasını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında patrondan para istemek rızkının ve kazancının bol olacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski patronun elini öpmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalıştığı patronunu görmek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir