Kahve falında patron koltuğuna oturmak

Kahve falında patron koltuğuna oturmak fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, aileye büyük bir ev alınacağına, sonuçtan memnun kalacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına yorulur.

Kahve falında patron koltuğuna oturmak gördüyseniz:

  • İlerleyen saatlerle birlikte kısa mesafede bir yolculuk yapmanız, bazı dedikodular duymanız mümkündür.

Kahve falında patron koltuğuna oturmak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine işarettir.

Kahve falında patron koltuğu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, elindeki imkanların artacağına inanılır.

Kahve falında patronla oturmak bazı adımlar atacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında deri koltuğa oturmak yeni bir makama sahip olunacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında rahat koltuğa oturmak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz koltukta oturmak iş hayatının düzeleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir