AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla sohbet etmek

Kahve falında patronla sohbet etmek

Kahve falında patronla sohbet etmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında patronla sohbet etmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşmesi veya işlerinizin yoluna girmesi türünde olaylar hızlanıyor.

Kahve falında patronuyla sohbet etmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rahatın ve konforun geleceğine yorulur.

Kahve falında patronla sohbet etmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla sohbet görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinle sohbet etmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sofrada sohbet etmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyle sohbet etmek keyifli olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işaret eder.

Kahve falında sohbet anlatmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında komşusuyla sohbet etmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir