AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu ve eşini görmek

Kahve falında patronu ve eşini görmek

Kahve falında patronu ve eşini görmek maddi anlamda güçleneceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında patronu ve eşini gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Kahve falında patronunun eşini görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patron ve eşini görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronun eşini görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında patronunu ve eşini görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına yorulur.

Kahve falında eski patronun eşini görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin patronunu görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, işe giren herkesin kalkınacağına delalettir.

Kahve falında patron eşi görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine yorulur.

Kahve falında patronu ve eşini görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir