AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla beraber olmak

Kahve falında patronla beraber olmak

Kahve falında patronla beraber olmak çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla beraber olmak gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında patronla beraber olmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkekle beraber banyo yapmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle beraber olmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında kadınla beraber olmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş biriyle beraber ağlamak zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla beraber olmak hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle beraber uyumak büyük tartışmalara gireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle beraber olmak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir