AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronuyla konuşmak

Kahve falında patronuyla konuşmak

Kahve falında patronuyla konuşmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, şansızlığın kırılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronuyla konuşmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Kahve falında patronuyla telefonda konuşmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında patronlarla konuşmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında patronunu konuşmak üzüntülerin günden güne artacağına, zor günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronuyla konuşmak şansının ve bahtının açılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında eski patronla konuşmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında eski patronla telefonda konuşmak afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalettir.

Kahve falında patronla konuşmak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir