AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun elinden tutmak

Kahve falında patronun elinden tutmak

Kahve falında patronun elinden tutmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronun elinden tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kısıtlamayın.

Kahve falında patronun elinden tutmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin elinden tutmak sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında anne elinden tutmak fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğun elinden tutmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin birinin elinden tutmak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinden tutmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, bereketin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden tutmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet eder.

Kahve falında kızının elinden tutmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir