AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla oturmak

Kahve falında patronla oturmak

Kahve falında patronla oturmak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işarettir.

Kahve falında patronla oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Kahve falında patronla oturmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patron koltuğuna oturmak kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalet eder.

Kahve falında patrondan övgü almak düşmanlarını alt edeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Kahve falında patronun sesini duymak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patron dövmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronundan kaçmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına işarettir.

Kahve falında patronla el ele tutuşmak aylık gelirinin artacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronuyla kavga etmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir