AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle el ele tutuşmak

Kahve falında ölüyle el ele tutuşmak

Kahve falında ölüyle el ele tutuşmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, fakirlikten kurtulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza farklı açılardan yaklaşabilir veya bazı işleri farklı şekilde yaklaşımlarla ele alabilirsiniz.

Kahve falında ölüyle el ele tutuşmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında karşı cinsle el ele tutuşmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el ele tutuşmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin el ele tutuşmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ün sahibi birisi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla el ele tutuşmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hoşlandığın erkekle el ele tutuşmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir