AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında sevdiği biriyle el ele tutuşmak feraha ereceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle el ele tutuşmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle el ele tutuşmak girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği erkekle el ele tutuşmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir