AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona kızmak

Kahve falında patrona kızmak

Kahve falında patrona kızmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patrona kızmak gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında patrona kızmak her isteklerinin yerine geleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında patrona yemek vermek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına rivayet eder.

Kahve falında patrona yardım etmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, güvenini sarsacağına işarettir.

Kahve falında patrona çay ikram etmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Kahve falında patrona su vermek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında patrona bağırmak yolunun hep açık olacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında patrona para vermek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir