AnaSayfa / Genel / Kahve falında patrona yemek vermek

Kahve falında patrona yemek vermek

Kahve falında patrona yemek vermek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, zahmete ve derde düşeceğine alamet eder.

Kahve falında patrona yemek vermek gördüyseniz:

  • Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz.

Kahve falında patrona yemek hazırlamak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patrona yemek vermek sağlık sorunları yaşanacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında patrona su vermek variyet sahibi olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına inanılır.

Kahve falında patrona küsmek anne baba duası alacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında patrona para vermek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında patrona kızmak özel hayatında mutlu olacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patrona yardım etmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında patrona sarıldığını görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir