AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu misafir etmek

Kahve falında patronu misafir etmek

Kahve falında patronu misafir etmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında patronu misafir etmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Kahve falında patronu misafir etmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş patronu görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işaret eder.

Kahve falında patronuyla kavga etmek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında patrondan övgü almak zahmete ve meşakkate düşeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine alamet eder.

Kahve falında patronu görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patronla gülmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına yorulur.

Kahve falında patronun namaz kıldığını görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun para verdiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir