AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun oğlunu görmek

Kahve falında patronun oğlunu görmek

Kahve falında patronun oğlunu görmek haksızlıklara uğranılacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, rızkın gittikçe azalacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronun oğlunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızda farklı yöntemler deneyebilirsiniz.

Kahve falında patronun oğlunu görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında patron oğlu görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, şansının ve bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronla evlendiğini görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronundan hediye almak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında patronla telefonda konuşmak ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski patronu görmek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronla el sıkışmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına yorulur.

Kahve falında patronunun evlendiğini görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kazancının sürekli artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir