AnaSayfa / Genel / Kahve falında patron ve eşini görmek

Kahve falında patron ve eşini görmek

Kahve falında patron ve eşini görmek daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patron ve eşini gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında patron ve eşini görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronu ve eşini görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında patronunun eşini görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında eski patronun eşini görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında patronunu ve eşini görmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin patronunu görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Kahve falında patronun eşini görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patron eşi görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir