AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla namaz kılmak

Kahve falında patronla namaz kılmak

Kahve falında patronla namaz kılmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine işaret eder.

Kahve falında patronla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Belli konular, anlaşmalar, öneriler veya teklifler yararınıza gelişmeye başlıyor.

Kahve falında patronla namaz kılmak yeni işlere atılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işarettir.

Kahve falında patronun namaz kıldığını görmek yaşamının tadını çıkaracağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tesbih namaz kılmak yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında toprakta namaz kıldığını görmek kariyer planının altüst olacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde namaz kılmak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine inanılır.

Kahve falında başkasını namaz kılmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akşam namazını cemaatle kılmak hedeflere ulaşamayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında kadın erkek karışık namaz kılmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir