AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla evlenmek

Kahve falında patronla evlenmek

Kahve falında patronla evlenmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine yorulur.

Kahve falında patronla evlenmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi mutlu edecek.

Kahve falında patronuyla evlendiğini görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işarettir.

Kahve falında patronun evlendiğini görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Kahve falında patronla evlendiğini görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patronunun evlendiğini görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patronla evlenmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında patronuyla evlenmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun para verdiğini görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iş patronunu görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir