AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, prestij sahibi olunacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağında kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında ayağında kıl çıktığını görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağının altında kıl çıktığını görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulakta kıl çıktığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden kıl çıktığını görmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarında kıl çıktığını görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çıktığını görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir