AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek

Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek

Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, nahoş sözler işiteceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında kıl çıktığını gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Kahve falında sırtında kıl çıktığını görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta kıl çıktığını görmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sırtında çıban çıktığını görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek nimetin ve kazancın artacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına alamet eder.

Kahve falında sırtından yılan çıktığını görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Kahve falında sırtından kir çıktığını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, iş hayatının düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında sırtta kıl görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Kahve falında sırta kıl görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir