AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronun zam yaptığını görmek

Kahve falında patronun zam yaptığını görmek

Kahve falında patronun zam yaptığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Kahve falında patronun zam yaptığını gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri hafife almamanız veya aşırı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında patrondan zam almak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında patrondan zam istemek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun zam yaptığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zam almak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına inanılır.

Kahve falında zam yapıldığını görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zam görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında maaşına zam yapıldığını görmek mal ve rızkın çoğalmasına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında zam aldığını görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir