AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Kahve falında iki ayağında farklı ayakkabı görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki ayakta farklı ayakkabı görmek işlerinin baltalanacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının farklı olduğunu görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabıları farklı giymek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek üst üste birçok sorun yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işaret eder.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, onu cesaretlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek markasını duyuracağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir