AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamış mısır yapmak

Kahve falında patlamış mısır yapmak

Kahve falında patlamış mısır yapmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına inanılır.

Kahve falında patlamış mısır yapmak gördüyseniz:

  • Uyarılara kulak vermelisiniz.

Kahve falında patlamış mısır yapmak hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında patlatılmış mısır görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında patlamış mısır görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında patlayan mısır görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında mısır patlaması görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında patlamamış mısır görmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yemek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına inanılır.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir