AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamamış mısır görmek

Kahve falında patlamamış mısır görmek

Kahve falında patlamamış mısır görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında patlamamış mısır gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Kahve falında yanmış patlamış mısır görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır patlaması görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yemek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında patlamış mısır yemek görmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kurtuluşu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısır patlatmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine delalet eder.

Kahve falında patlayan mısır görmek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yapmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir