AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamış mısır görmek

Kahve falında patlamış mısır görmek

Kahve falında patlamış mısır görmek yeni bir araba satın alınacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına delalet eder.

Kahve falında patlamış mısır gördüyseniz:

  • Siz, yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayacak bazı iş ya da konulara onay verebilir, imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında mısır patlatmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış patlamış mısır görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında patlamamış mısır görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına delalettir.

Kahve falında patlamış mısır yapmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır patlaması yemek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında patlayan mısır görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine işaret eder.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında patlamış mısır görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir