AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır patlaması görmek

Kahve falında mısır patlaması görmek

Kahve falında mısır patlaması görmek düzenin bozulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kazancın artacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işarettir.

Kahve falında mısır patlaması gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında mısır patlatmak çok rahat edeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır patlaması görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yemek görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine tabir olunur.

Kahve falında patlayan mısır görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlamış mısır yemek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında patlamış mısır görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında patlamış mısır yapmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlamamış mısır görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir