AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlatılmış mısır görmek

Kahve falında patlatılmış mısır görmek

Kahve falında patlatılmış mısır görmek eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, terfi edeceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında patlatılmış mısır gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerine aldırmadan harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında mısır patlatmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, birçok işin birlikte yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlamış mısır yediğini görmek parasını dikkatli harcayacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalet eder.

Kahve falında patlamış mısır görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış patlamış mısır görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında patlayan mısır görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, çok güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlatılmış mısır görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlamamış mısır görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, rızkın çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında patlamış mısır yemek görmek muradına eremeyeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir