AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlamış yanardağ görmek

Kahve falında patlamış yanardağ görmek

Kahve falında patlamış yanardağ görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, yeni planlar yapacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine işarettir.

Kahve falında patlamış yanardağ gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Kahve falında patlamış yanardağ görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yanardağın patlamasını görmek saadetinin yükseleceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında yanardağ külü görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, bahtının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında püsküren yanardağ görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanardağ lav görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Kahve falında yanardağı lavı görmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanardağ lavı görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir