AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklı yeşil yılan görmek

Kahve falında ayaklı yeşil yılan görmek

Kahve falında ayaklı yeşil yılan görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine işarettir.

Kahve falında ayaklı yeşil yılan gördüyseniz:

  • Çevre desteğinin yüksek olabileceği bir süreçte olacaksınız.

Kahve falında ayaklı yeşil yılan görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakları olan yılan görmek şansın yaver gideceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına işarettir.

Kahve falında yılanın ayağını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan ayağı görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına yorulur.

Kahve falında ayakla yılan ezmek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklı yılan görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ayağa kalkmış yılan görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, üzeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak ucunda yılan görmek kalbini tekrar hayata açacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir