AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe patates görmek

Kahve falında pembe patates görmek

Kahve falında pembe patates görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında pembe patates gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz üşütme ile gelen hastalıklara açıksınız.

Kahve falında pembe patates görmek yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patatesli ekmek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etli patates yemeği yemek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çok güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çuvalla patates almak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, canın derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kızartılmış patates yemek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulur.

Kahve falında patates bahçesi görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulur.

Kahve falında etli patates yemeği pişirmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazarda patates görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir