AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek seçmek

Kahve falında ekmek seçmek

Kahve falında ekmek seçmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ekmek seçmek gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Kahve falında ekmek seçmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında küpe seçmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba seçmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gömlek seçmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğün davetiyesi seçmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı seçmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balık seçmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında telefon seçmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir