AnaSayfa / Genel / Kahve falında pastanın üzerinde mum görmek

Kahve falında pastanın üzerinde mum görmek

Kahve falında pastanın üzerinde mum görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pastanın üzerinde mum gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulundurmalısınız.

Kahve falında pastaya mum dikmek işlerinin çok açılacağına, başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Kahve falında pastada mum üflemek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta ve mum görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta mumu üflemek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında pasta mumu yakmak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta mumu görmek hem de çok üzüleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında pasta üstünde mum görmek rakiplerin geride bırakılacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir