AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek gördüyseniz:

  • Bazı konulara direkt müdahale etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin kuşu yemesi görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuşa yem vermek kötü ve hasta günler geçireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yem yiyen kuşlar görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında kuşlara yem atmak yeni işlere girileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunu serbest bırakmak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane muhabbet kuşu görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir