AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın dokunduğunu görmek

Kahve falında yılanın dokunduğunu görmek

Kahve falında yılanın dokunduğunu görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın dokunduğunu gördüyseniz:

  • Zor bir durum içinden çıkılmaz bir hal alırsa, alışılmadık yollar deneyebilir, işe yarar yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yılanın dokunduğunu görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılana dokunduğunu görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına delalettir.

Kahve falında yılana dokunmak malların çoğalacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında soğuk ele dokunmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğe dokunmak hanesinin bollukla dolacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bacağına dokunmak şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında enseye dokunmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir