AnaSayfa / Genel / Kahve falında alman pastası görmek

Kahve falında alman pastası görmek

Kahve falında alman pastası görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, işinin aksayacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alman pastası gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Kahve falında alman pastası görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, bazı operasyonlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta almaya gitmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pasta süsü görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında erimiş pasta görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, elindeki malların gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye pasta yedirmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pasta bölmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında düğün pastası kesmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında pasta süslediğini görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir