AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa diken battığını görmek

Kahve falında ayağa diken battığını görmek

Kahve falında ayağa diken battığını görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa diken battığını gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişilerin fikirlerine karşı çıkmanız durumunda, rötarlar, engeller, duygusal müdahaleler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa diken battığını görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına yorulur.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir