AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslanmış gümüş görmek

Kahve falında paslanmış gümüş görmek

Kahve falında paslanmış gümüş görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında paslanmış gümüş gördüyseniz:

  • İltifatlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında paslanmış gümüş görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paslı çiviler görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında paslı yüzük görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında paslı kapı görmek ticaretin büyüyeceğine, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslı teneke görmek çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında pascal nouma görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paslı altın görmek yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında paslı su içmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir