AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı kapı görmek

Kahve falında paslı kapı görmek

Kahve falında paslı kapı görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında paslı kapı gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında paslı kapı görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün paslandığını görmek yardım edeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına işaret eder.

Kahve falında paslı görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, çok büyük bir rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında paslı anahtar görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paslı iğne görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslı küpe görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kir pas görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir