AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı altın görmek

Kahve falında paslı altın görmek

Kahve falında paslı altın görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında paslı altın gördüyseniz:

  • Pratik yaklaşımlarınız birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle sizi bir araya getirebilir.

Kahve falında paslı altın görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın yüzüğün paslandığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında paslanmış eşya görmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paslı zincir görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işarettir.

Kahve falında pascal nouma görmek büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına inanılır.

Kahve falında paslı toplu iğne görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pas görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında paslı makas görmek beklenmedik kapıların açılmasına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir