AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı su içmek

Kahve falında paslı su içmek

Kahve falında paslı su içmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, çok üst mevkilere geleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yeni bir eve sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslı su içmek gördüyseniz:

  • Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir.

Kahve falında paslı su içmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında paslı su görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paslı bilezik görmek evine haciz geleceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında paslı tabanca görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında paslı diş görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında paslı çiviler görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslanmış demir görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında paslı yüzük görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir