AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı teneke görmek

Kahve falında paslı teneke görmek

Kahve falında paslı teneke görmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına işaret eder.

Kahve falında paslı teneke gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, aşk hayatınız veya finansal büyüme sağlayacak konularda sizi doğru yönlendirecekler.

Kahve falında paslı teneke görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir teneke zeytin görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında boş teneke görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teneke görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin tenekesi görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski teneke görmek malında azalmaya, ekmeğini alın teri ile kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bir teneke altın görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında teneke peynir görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir