AnaSayfa / Genel / Kahve falında paslı yüzük görmek

Kahve falında paslı yüzük görmek

Kahve falında paslı yüzük görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paslı yüzük gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Kahve falında yüzüğünün paslandığını görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın yüzüğün paslandığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında paslanmış yüzük görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında paslı yüzük görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına inanılır.

Kahve falında paslı altın görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paslı para görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında paslı iğne görmek aileye büyük bir ev alınacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pas temizlemek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir