AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına iğne battığını görmek

Kahve falında ayağına iğne battığını görmek

Kahve falında ayağına iğne battığını görmek iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, iş kaybı yaşayacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, hanesine güneş doğacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına iğne battığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olun.

Kahve falında ayağına iğne battığını görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğnelerin battığını görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne battığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topuğuna iğne battığını görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına iğne battığını görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ele iğne battığını görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir