AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta taşlı yüzük görmek

Kahve falında parmakta taşlı yüzük görmek

Kahve falında parmakta taşlı yüzük görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yaklaşan güzel günlere, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmakta taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağında taşlı yüzük görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak çok büyük borçlar alacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak ağzının tadının bozulacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına delalet eder.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine işarettir.

Kahve falında parmakta taşlı yüzük görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir