AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük gördüyseniz:

  • İlişkilerdeki bir değişiklik ilerleme yollarınızda fark yaratmanızı sağlayabilir.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına delalettir.

Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağında tek taş görmek ticaretinin de bozulmayacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinden tek taş yüzük almak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine alamet eder.

Kahve falında tek taş yüzük atmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir