AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağında taşlı yüzük görmek

Kahve falında parmağında taşlı yüzük görmek

Kahve falında parmağında taşlı yüzük görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağında taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Başkalarını organize etmeye veya harekete geçirmeye çalışarak zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında parmağında taşlı yüzük görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Kahve falında parmakta taşlı yüzük görmek evlerin ayrılacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, itibar kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir