AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek

Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek

Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, bolluğa kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulur.

Kahve falında parmakta tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Kendi yorumunuzu kendiniz yapın.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak kişinin kötü günler geçireceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına tabir olunur.

Kahve falında parmakta tek taş yüzük görmek kazancının günden güne düşeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağında tek taş görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş tek taş yüzük görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında tek taş nişan yüzüğü görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir