Kahve falında başkasının parmağında altın yüzük görmek

Kahve falında başkasının parmağında altın yüzük görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının parmağında altın yüzük gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yanlış sunumlara veya anlaşılmalara bağlı sorunlar oluşabilir.

Kahve falında bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında orta parmağa altın yüzük takmak çok büyük işler gerçekleştireceğine, ticarette zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi parmağında altın yüzük görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmağından altın yüzük çıkarmak rahat edeceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarında altın yüzük görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin parmağında altın yüzük görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmakta altın yüzükler görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında altın yüzüğü parmaktan çıkarmak yeni işler peşinde koşulacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir