AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kırıldığını görmek

Kahve falında parmak kırıldığını görmek

Kahve falında parmak kırıldığını görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, çok iyi şeylere, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında işaret parmağının kırıldığını görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, malvarlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında parmak kırıldığını görmek çok iyi sonuçlar vereceğine, yüksek diploma alacağına delalettir.

Kahve falında parmak kırılmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmaklarının kırıldığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında el parmaklarının kırıldığını görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağının kırıldığını görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir