Kahve falında parmaklarını kınalı görmek

Kahve falında parmaklarını kınalı görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, sorunların aşılacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, günah işlemeyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmaklarını kınalı gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Kahve falında parmaklarda kına görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak kişinin isteklerine nail olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmağına kına yakmak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmaklarını kınalı görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, karlı çıkacağına delalettir.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakta kına görmek maddi sorumluluklarının artacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir