AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaklarda kına görmek

Kahve falında parmaklarda kına görmek

Kahve falında parmaklarda kına görmek bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında parmaklarda kına gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Kahve falında parmaklarını kınalı görmek sevdiği bazı kişileri kıracağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında parmaklara kına yakmak daha çok iş yapacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmaklarına kına yakmak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmakları kınalı görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak bir uzmana başvurulacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında parmakta kına görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işaret parmağına kına yakmak mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzük parmağına kına yakmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir